Sos polonez - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos polonez

Sos polonez

Ingrediente:

  • 300 g unt;
  • 4 ouă fierte;
  • o legătură de mărar;
  • o lămâie;
  • piper;
  • sare după gust;

Mod de preparare:

În untul topit se adaugă ouăle fierte tari şi tocate, mărarul tocat, zeama de lămâie, piperul şi sarea.

Se utilizează la prepararea de peste rasol.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos verde Ingrediente: 300 g maioneză; 50 g spanac; 50 g tarhon; pătrunjel verde 50 g; foi de ceapă verde […]
  • Sos maioneza Ingrediente: 1galbenus crud; 1 galbenus rascopt; 200 g ulei; zeama de […]
  • Sos de maioneza verde, aromat Ingrediente: 200 g maioneză; 100 g castraveciori acri; o legătură de ceapă verde; 3-4 fire […]
  • Sos de maioneza cu creier Ingrediente: 200 g maioneză; 200 g creier fiert; o lămâie; 100 g […]
  • Sos vinegreta Ingrediente: 50 g ulei; 2 ouă fierte; o legătură pătrunjel verde; 20 g […]

Comentarii: Sos polonez

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player