Sos romanesc - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos romanesc

Sos romanesc

Ingrediente:

  • 1 lingura de ulei (unt);
  • 1 lingura faina;
  • 1 ceasca supa de carne;
  • 1 ceapa;
  •  pahar suc de rosii;
  • 1 lingurita de sare;

Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt de tot, se incinge untul si se adauga faina cu sare.

Cand faina a devenit stravezie se pune si ceapa. Daca s-au rumenit amandoua, se stinge cu supa si se lasa sa fiarba pâna se leaga un pic. Atunci se pune sucul de rosii si iarasi se fierbe pâna se face o pasta.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos gutui Ingrediente: 2 gutui; 30 g făină; 50 g zahăr; 50 g untdelemn; 50 g […]
  • Sos de visine Ingrediente: 500 g vişine; 100 g smântână; 50 g faină; 50 g […]
  • Sos gelatinos Ingrediente: 300 g maioneză; 200 g aspic; [ad#ad-1] Mod de preparare: La maioneza se adaugă aspic […]
  • Sos alb Ingrediente: 500 g sos; 50 g faină; 30 g unt; 500 ml apă; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sos de vanat cu ciuperci Ingrediente: 500 g sos pentru un iepure de 3-4 kg; 200 g ulei; 300 g ceapă; 200 g morcovi; 100 g […]

Comentarii: Sos romanesc

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player