Sos suprem cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos suprem cu branza

Sos suprem cu branza

Ingrediente:

  • 400 g sos suprem;
  • 100 g brânza;

Mod de preparare:

Se rade pe rozătoare cu găuri mărunt brânza uscată(caşcaval, şvaiţer, trapist). Se amestecă câte puţin cu sosul fierbinte, fără a se pune la fiert. 

Se serveşte la cele mai fine preparate de pasăre, peste, legume, anghinare, conopidă, sparanghel, morcovi, carote, orez, preparate din făinoase după cum se va indica la respectivele reţete.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos suprem Ingrediente: 500 g sos; 5 g unt; 50 g faina; 300 g supa; 200 g frişcă; 4 gălbenuşuri; praf […]
  • Sos de vanat cu arpagic Ingrediente: 500 g sos; 200 ml ulei; 300 g ceapă; 200 g morcovi; 100 g ţelină; pătrunjel; o […]
  • Sos alb cu smantana Ingrediente: 600 g sos; 30 g unt; 50 g faină; 500 supă de carne; 200 g […]
  • Sos tomat natural Ingrediente: un kg roşii; 500 g supă de carne; 50 g unt; o legătură pătrunjel; câteva […]
  • Sos tomat cu usturoi Ingrediente: un kg roşii; 50 g ulei; 2-3 ardei graşi; o căpăţână usturoi; 100 g vin; 1/2 […]

Comentarii: Sos suprem cu branza

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player