Sos tartar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos tartar

Sos tartar

Ingrediente:

  • 200 g maioneză;
  • 25 g ceapă;
  • 50 g capere;
  • câteva fire de tarhon;
  • 25 g muştar;
  • oţet;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Caperele desărate şi tocate mărunt, împreună cu tarhonul şi ceapă, se amestecă cu maioneză. Restul de ingrediente se adaugă după gust.

Se serveşte la fripturi reci.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos tartar Ingrediente: 150 g ulei; 3 galbenusuri; 30 g mustar; o legatura marar; 1/2 legaturi […]
  • Sos pentru tarte Ingrediente: 2 galbenusuri; 1 lingurita mustar; 200 ml ulei; 1lingurita otet sau zeama […]
  • Sos plachie cu bulion si ceapa Ingrediente: 50 g bulion de roşii; 800 g ceapă; 100 g ulei; 1-2 căpăţâni usturoi; 50 g […]
  • Sos de maioneza cu castraveciori Ingrediente: 200 g maioneză; 200 g castraveciori; 30 g muştar; piper; sare; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sos bernez Ingrediente: 200 g unt; 3 gălbenuşuri; 1/2 lămâie; 50 g oţet; 100 g vin alb; 100 g […]

Comentarii: Sos tartar

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player