Sos tomat ingrosat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Sosuri » Sos tomat ingrosat

Sos tomat ingrosat

Ingrediente:

  • 300 g bulion de roşii;
  • un kg de roşii;
  • 500 g supă;
  • 50 g unt;
  • 25 g faină;
  • 50 g ceapă;
  • 50 g morcovi;
  • 30 g rădăcini de pătrunjel;
  • 10 g zahăr;
  • 1/2 foaie de dafin;
  • piper;
  • sare;

Mod de preparare:

Legumele tăiate felii subţiri se călesc uşor, se adaugă faina, rumenită uscată, dizolvată în supă şi se stinge totul cu supă de carne. Se pune bulionul sau roşiile proaspete fierte şi strecurate şi se fierbe împreună cu restul de ingrediente timp de o oră, apoi se strecoară.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sos de vanat cu ciuperci Ingrediente: 500 g sos pentru un iepure de 3-4 kg; 200 g ulei; 300 g ceapă; 200 g morcovi; 100 g […]
  • Sos romanesc Ingrediente: 1 lingura de ulei (unt); 1 lingura faina; 1 ceasca supa de carne; 1 […]
  • Sos tomat natural Ingrediente: un kg roşii; 500 g supă de carne; 50 g unt; o legătură pătrunjel; câteva […]
  • Sos plachie cu bulion si ceapa Ingrediente: 50 g bulion de roşii; 800 g ceapă; 100 g ulei; 1-2 căpăţâni usturoi; 50 g […]
  • Sos de marar Ingrediente: 30 g unt; 30 g faină; 400 g lapte; 1-2 legături mărar; sare; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Sos tomat ingrosat

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player