Sparanghel cu unt - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Sparanghel cu unt

Sparanghel cu unt

Ingrediente:

  • 1,2 kg sparanghel;
  • 100 g unt;
  • sare;

Mod de preparare:

Sparanghelul se curăţă, se rade şi se sortează în legături de câte 12 bucăţi cu vârful în sus. Se aşeză cu vârful în sus într-un vas înalt cu apă sărată. Apa trebuie să acopere sparanghelul. După ce a fiert, se trage vasul pe marginea plitei şi se scoate din apă numai când se serveşte. Sparanghelul se mănâncă cald cu unt topit.

 


Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de praz Ingrediente: 800 g praz; 600 g cartofi; 150 g unt; 100 g făină; o ţelină; 10 boabe piper; o […]
  • Crema de fasole verde Ingrediente: 1,2 kg fasole păstăi; 200 g ceapă; 150 g unt; 60 g faină; 200 g franzelă; 2 […]
  • Garnitura de varza dulce Ingrediente: 2 kg varză dulce; 50 ml oţet; 50 ml ulei; 20 g zahăr; 50 g sare; [ad#ad-1] Mod […]
  • Sote de brocoli, conopida si ciuperci Ingrediente: 500 g brocoli;  300 g conopidă; 500 g ciuperci; 2-3 căţei de usturoi; o […]
  • Chiftele de varza dulce Ingrediente: 1,5 kg varză; 150 g franzelă; 2 ouă; 100 g făină; 100 g ceapă; 150 g […]

Comentarii: Sparanghel cu unt

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player