Ingrediente:
- 2 albuşuri;
- 1 pahar cu vârf de zahăr pisat;
- 1 pahar cu vârf de căpşuni;
Mod de preparare:
Se pun într-un castron albuşurile, zahărul pisat şi căpşunile. Se bate totul cu telul, cel puţin 20 minute.
La început crema se lichefiază, încetul cu încetul se leagă şi devine spumoasă şi tare ca orice albuş când este bine bătut.
Se aşază într-o compotieră, se dă o oră-două la gheaţă. Înainte de a fi servită, se aşază deasupra câteva căpşuni frumoase.
Aceeaşi cremă se face cu fragi sau cu vişine fără sâmburi.
[…] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Spuma de albus cu capsuni http://www.la-cratita.ro/spuma-de-albus-cu-capsuni/ […]