Spuma de albus cu capsuni - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Spuma de albus cu capsuni

Spuma de albus cu capsuni

 Ingrediente:

  • 2 albuşuri;
  • 1 pahar cu vârf de zahăr pisat;
  • 1 pahar cu vârf de căpşuni;

Mod de preparare:

Se pun într-un castron albuşurile, zahărul pisat şi căpşunile. Se bate totul cu telul, cel puţin 20 minute.

La început crema se lichefiază, încetul cu încetul se leagă şi devine spumoasă şi tare ca orice albuş când este bine bătut.

Se aşază într-o compotieră, se dă o oră-două la gheaţă. Înainte de a fi servită, se aşază deasupra câteva căpşuni frumoase.

Aceeaşi cremă se face cu fragi sau cu vişine fără sâmburi.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema moca II   Ingrediente: 2 linguriţe de cafea; 100 g cacao; 4 ouă; 800 g unt; 3 linguri de […]
  • Crema alba   Ingrediente: un pahar cu lapte; o lingură de faină; 200 g unt; 6-7 linguri de zahăr […]
  • Trufe III   Ingrediente: 100 g cacao cu lapte;  un gălbenuş de ou; o lingură de unt; o lingură de […]
  • Mere cu jeleu de fructe Ingrediente: mere; jeleu de fructe; unt; zahăr; apă. [ad#ad-1] Mod de preparare: Se scobesc […]
  • Crema moca de vanilie Ingrediente: 50 g faină; 4 gălbenuşuri de ou; 125 g zahăr pudră; 1/2 l lapte; praf de […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Spuma de albus cu capsuni http://www.la-cratita.ro/spuma-de-albus-cu-capsuni/ […]

Comentarii: Spuma de albus cu capsuni

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player