Spuma de ficat in aspic - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Spuma de ficat in aspic

Spuma de ficat in aspic

Ingrediente:

  • ficat (aprox. 300 g);
  • 1 fir de cuisoare;
  • 4 boabe de piper;
  • 1 frunza de dafin;
  • sare;
  • 75 g frisca batuta;
  • 300 g aspic;

Mod de preparare:

Se fierbe ficatul ca mai sus, punand la fiert un fir de cuisoare, piperul, frunza de dafin si sare. Indata ce este gata se trece printr-o sita fina, se freaca si se amesteca cu frisca, bine batuta, pusa cite putin odata.

Se imbraca o forma, cu aspic, se aseaza ficatul si deasupra se mai toarna aspic. Se tine 2 ore pe ghiata, se rastoarna si se aseaza imprejur aspic tocat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Rosii cu orez Ingrediente: 12 rosii mijlocii 2 ardei 100g orez sare piper cateva frunze de salata […]
  • Paine cu seminte Ingrediente: 350 g faină integrală; 350 g faină de secară; 3 linguriţe drojdie uscată; 3 linguri […]
  • Rosii umplute cu orez   Ingrediente: roşii; orez; sare; ulei; sos de roşii; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]
  • Chiftele de cartofi cu branza Ingrediente: 300g cartofi 2 oua 1 lingura de branza rasa sare piper 2 linguri de faina 2 […]
  • Ochiuri Invelite Ingrediente: -350 g malai grisat -2 l apa -2 lingurite sare (rase) -100 g unt -200 g branza de […]

Comentarii: Spuma de ficat in aspic

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player