Spuma de portocale - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Spuma de portocale

Spuma de portocale

Ingrediente:
  • 4 portocale;
  • 2 ouă;
  • 5 linguriţe de zahăr pudră;

Mod de preparare:
Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până devine  spumă.
Se adaugă puţin câte puţin zeamă stoarsă de la portocale. Se pun într-o cârtiţă la foc mic şi se amestecă încontinuu până se îngroaşă. Nu trebuie să fiarbă. Când s-a răcorit, se adaugă albuşurile bătute spumă. Se serveşte rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Spuma Glasata Moca Ingrediente: 3 dl cafea cu lapte; 80 g zahăr; 3 gălbenuşuri; 500 g frişca; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Spuma de cafea Ingrediente: 200 g smântână; 2 linguri de lapte; 150 g zahăr; 4 albuşuri de ou; 2 […]
  • Spuma la pahar   Ingrediente: 2 albuşuri de ou; 100 g zahăr pudră; 2 linguriţe de gem de căise sau […]
  • Spuma de Zmeura Ingrediente: un pahar cu zmeură; un pahar cu zahăr pudră; un albuş; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Spuma de mere cu biscuiti Ingrediente: 1/2 kg mere; un albuş de ou; 50 g zahăr; 12-14 biscuiţi; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Spuma de portocale

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player