Stufat de miel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Stufat de miel

Stufat de miel

Ingrediente:

  • 1,5 Kg carne de miel cu os;
  • 15 leg. ceapa verde;
  • 15 leg. usturoi verde;
  • 300 ml suc de rosii;
  • 1 lingura pasta de tomate;
  • 1 leg. patrunjel;
  • 100 ml ulei;
  • 1 leg. marar;

Mod de Preparare:

Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece. Incingeti intr-o cratita mare uleiul apoi puneti bucatile de carne. Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse la foc potrivit. Intre timp , daca se formeaza spuma, luati-o de cate ori este cazul. Curatati si spalati ceapa si usturoiul, storceti-le de apa si tocati-le in segmente de circa 3-4 cm.

Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita,peste ea, ceapa si usturoiul tocate. Lasati-le sa se inabuse 5 minute , amestecand bine , apoi adaugati pasta de tomate,sucul de rosii si o cescuta de apa fierbinte. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.

La final,puneti mararul si patrunjelul,tocate marunt,mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul .

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pachetele de miel cu verdeata Ingrediente: 1kg pulpa de miel; 4 leg. leurda; 2 leg. ceapa verde; 2 teline mici; 200g jambon […]
  • Miel pe pat de sfecla rosie Ingrediente: 12 cotlete de miel dezosate; 2 sfecle rosii coapte; 1 lingura hrean ras; 4 felii de […]
  • Miel in vin alb Ingrediente: 2 kg pulpa de miel; 200 g slanina afumata; 1 pahar vin alb; mujdei din 1 capatana […]
  • Stufat de miel Ingrediente: 1 kg carne de miel; 2 linguri untura; 1 lingura faina; 30-40 fire de ceapa […]
  • Sos de menta Ingrediente: 200g frunze verzi de menta; 1 lingurita frunze de patrunjel verde; 150g coniac; 150ml […]

Comentarii: Stufat de miel

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player