Suc la rece - RETETE CULINARE

Retete culinare » Bauturi » Suc la rece

Suc la rece

Ingrediente:

  • 1 kg de fructe;
  • 1,200 kg de zahar;
  • 1 litru de apa;
  • 2 aspirine;

Mod de preparare:

Fructele se cantaresc, apoi se zdrobesc si se adauga 1 litru de apa pentru fiecare 1 kg de fructe. Compozitia rezultata se lasa la macerat pana a doua zi, apoi se strecoara prin tifon si se adauga 1,200 kg de zahar si 2 aspirine zdrobite pentru fiecare litru de sirop.

Se imbuteliaza si se da la rece!

Tags: ,

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Lichior de cafea Ingrediente: 250g cafea (pentru 1l cafea lichida) 1L alchool de 90° sirop (1 kg zahar si 3\4 […]
  • Suc de Fructe Citrice   Ingrediente: 2 kg de portocale; un kg zahăr; zeamă de la 1 1/2 kg zahăr lămâie; o […]
  • Suc de Fructe   Ingrediente:  1/4 kg de căpşune ; zmeură; coacăze; caise; zeamă unei […]
  • Cocktail de portocale Ingrediente: 20 ml sirop portocale; 100 ml vin rosu; 1 felie de portocala; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Florio   Ingrediente: 3/4 l vin Murfatlar cabernet; 3/4 l sirop de vişine; 1/2 l alcool […]

1 Comment

  1. Poker says:

    Am incercat reteta cu mandarine….
    Cat se lasa la rece pentru a se duce efectul aspirinei?
    Inca ceva: vezi ca reteta este pentru sirop nu suc!

Comentarii: Suc la rece

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player