Sufleu de Branza de vaca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Sufleu de Branza de vaca

Sufleu de Branza de vaca

Ingrediente:

  • 0,300 kg branza de vaca;
  • 6 oua;
  • 4 linguri de faina;
  • O ceasca smantana;
  • 4 linguri de margarina (unt);
  • 0,300 l lapte;
  • Sare;

Mod de preparare:

se freaca branza de vaca , sa nu aiba cocoloase, se amesteca bine cu smantana, galbenusurile,sarea si sosul alb format din : faina, unt si lapte. Se adauga albusurile spuma. Se adauga compozitia intr-o tava tapetata cu unt. Se da la cuptor 30 de minute la foc iute.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sufleu cu mere inregi Ingrediente 6 mere mijlocii 1 lingura marmelada 1/4 l lapte 1 lingura de faina 200g zahar […]
  • Sufleu Moca Glasat Ingrediente: 3 galbenusuri; un ou; 150 g zahar; 400 g frisca; 2 linguri cu […]
  • Sufleu de Cafea II Ingrediente: 8 linguri rase cu faina; 10 linguri cu unt; 6 linguri cu zahar pudra; 1/2 L […]
  • Sufleu de Castane Ingrediente: 500 g castane sau un borcan cu piure de castane; 1/4 L lapte; 100 g zahar; 4 […]
  • Sufleu pentru supe Ingrediente: 50 g unt; 2 ouă; 50-60 g faină; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se freacă […]

Comentarii: Sufleu de Branza de vaca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player