Sufleu de branzeturi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Sufleu de branzeturi

Sufleu de branzeturi

Ingrediente:

  • sos bechamel făcut din 50 g unt;
  • 60 g faină;
  • 500 g lapte;
  • 120-150 g caşcaval;
  • şvaiţer;
  • 5-6 ouă;
  • piper;
  • unt pentru uns;

Mod de preparare:

Se pune 50 g unt la topit, se adăuga faină, se amestecă până se încinge bine fără să se rumenească, se stinge cu lapte călduţ, se potriveşte de sare şi piper iar după ce s-a luat de pe foc se adăuga o parte din brânză rasă iar după ce s-a răcit sosul, se pun gălbenuşurile şi albuşurile bătute spumă, se amestecă cu restul de brânză rasă de sos în jos cu o lingură de lemn atât cât să se incorporeze albuşurile în compoziţie şi imediat se pune în forma unsă şi se dă la cuptor.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sufleu cu mere inregi Ingrediente 6 mere mijlocii 1 lingura marmelada 1/4 l lapte 1 lingura de faina 200g zahar […]
  • Sufleu de spanac Ingrediente: un kg de spanac; 5 ouă; 100 g făină; 100 g unt; 60 g caşcaval; 400 g […]
  • Sufleu cu cafea Ingrediente: 6 linguri cu făină; 6 linguri cu zahăr; ¾ l lapte; 6 ouă; 2 linguri cu […]
  • Sulfeu de castane Ingrediente: 500 g castane (sau 1 borcan cu piure de castane); ½ l lapte; 100 g zahăr; 4 […]
  • Sufleu Moca Glasat Ingrediente: 3 galbenusuri; un ou; 150 g zahar; 400 g frisca; 2 linguri cu […]

Comentarii: Sufleu de branzeturi

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player