Sufleu de Cafea II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Budinci, Desert » Sufleu de Cafea II

Sufleu de Cafea II

Ingrediente:

  • 8 linguri rase cu faina;
  • 10 linguri cu unt;
  • 6 linguri cu zahar pudra;
  • 1/2 L lapte;
  • 5 oua;
  • o lingura de cafea tare sau nescafe;

Mod de preparare:

Se pune untul sa se inmoaie intr-un vas, se adauga faina si se lasa sa fiarba cateva minute, amestecand cu o lingura de lemn.Se adauga laptele rece dintr-o data si  se freaca mereu pana cand compozitia se ingroasa. Se lasa  sa fiarba 2 minute si se ia de pe foc.Se adauga cafeaua cu zaharul,apoi galbenusurile cu care se freaca foarte bine. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza delocat in compozitie.Se unge o forma cu unt si se umple pe jumatate cu crema preparata, pentru a-i da posibilitatea sa creasca. Se serveste foarte fierbinte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sufleu cu cafea Ingrediente: 6 linguri cu făină; 6 linguri cu zahăr; ¾ l lapte; 6 ouă; 2 linguri cu […]
  • Sufleu Moca Glasat Ingrediente: 3 galbenusuri; un ou; 150 g zahar; 400 g frisca; 2 linguri cu […]
  • Sufleu de Castane Ingrediente: 500 g castane sau un borcan cu piure de castane; 1/4 L lapte; 100 g zahar; 4 […]
  • Sufleu de cafea Ingrediente: 4 ouă; 125 g zahăr; 100 g cacao; 1 lingură de cafea tare; 1 lingură cu […]
  • Sufleu cu mere inregi Ingrediente 6 mere mijlocii 1 lingura marmelada 1/4 l lapte 1 lingura de faina 200g zahar […]

Comentarii: Sufleu de Cafea II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player