Sufleu de Castane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Budinci, Desert » Sufleu de Castane

Sufleu de Castane

Ingrediente:

500 g castane sau un borcan cu piure de castane;

1/4 L lapte;

100 g zahar;

4 oua;

vanilie;

Mod de preparare:

Se fierb castanele in lapte vanilat si se paseaza prin sita.Se adauga la acest piure zaharul si freaca bine. Se retrage de pe foc, se adauga galbenusurile si apoi albusurile batutte spuma.Se varsa intr-o forma unsa cu unt si se coace la foc foarte mic.

Se poate servi sicald si rece.

Se pudreaza cu zahar inainte de a fi servit.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sulfeu de castane Ingrediente: 500 g castane (sau 1 borcan cu piure de castane); ½ l lapte; 100 g zahăr; 4 […]
  • Sufleu Moca Glasat Ingrediente: 3 galbenusuri; un ou; 150 g zahar; 400 g frisca; 2 linguri cu […]
  • Sufleu de Cafea II Ingrediente: 8 linguri rase cu faina; 10 linguri cu unt; 6 linguri cu zahar pudra; 1/2 L […]
  • Sufleu cu mere inregi Ingrediente 6 mere mijlocii 1 lingura marmelada 1/4 l lapte 1 lingura de faina 200g zahar […]
  • Sufleu pentru supe Ingrediente: 50 g unt; 2 ouă; 50-60 g faină; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se freacă […]

Comentarii: Sufleu de Castane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player