Sufleu de spanac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Sufleu de spanac

Sufleu de spanac

Ingrediente:

  • un kg de spanac;
  • 5 ouă;
  • 100 g făină;
  • 100 g unt;
  • 60 g caşcaval;
  • 400 g lapte;
  • sare;
  • 30 g unt pentru uns;

Mod de preparare:

Spanacul fiert şi scurs bine se amestecă cu un sos bechamel, caşcavalul ras, gălbenuşurile şi albuşurile spumă. După ce se potriveşte de sare, se poate adăuga după gust şi puţină nucşoară rasă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sufleu de branzeturi Ingrediente: sos bechamel făcut din 50 g unt; 60 g faină; 500 g lapte; 120-150 g […]
  • Sufleu cu mere inregi Ingrediente 6 mere mijlocii 1 lingura marmelada 1/4 l lapte 1 lingura de faina 200g zahar […]
  • Sufleu cu cafea Ingrediente: 6 linguri cu făină; 6 linguri cu zahăr; ¾ l lapte; 6 ouă; 2 linguri cu […]
  • Sulfeu de castane Ingrediente: 500 g castane (sau 1 borcan cu piure de castane); ½ l lapte; 100 g zahăr; 4 […]
  • Sufleu Moca Glasat Ingrediente: 3 galbenusuri; un ou; 150 g zahar; 400 g frisca; 2 linguri cu […]

Comentarii: Sufleu de spanac

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player