Sulfeu de castane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Sulfeu de castane

Sulfeu de castane

Ingrediente:

  • 500 g castane (sau 1 borcan cu piure de castane);
  • ½ l lapte;
  • 100 g zahăr;
  • 4 ouă;
  • vanilie;
  • zahăr pudră.

Mod de preparare:

Se fierb castanele în lapte vanilat şi se pasează prin sită.

Se adaugă la acest piure zahărul şi se freacă bine.

Se retrage de pe foc, se adaugă gălbenuşurile şi apoi albuşurile bătute spumă.

Se varsă Intr-o formă unsă cu unt şi se coace la foc foarte mic.

Se poate servi cald sau rece.

Se pudrează cu zahăr înainte de a fi servit.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Sufleu de Castane Ingrediente: 500 g castane sau un borcan cu piure de castane; 1/4 L lapte; 100 g zahar; 4 […]
  • Sufleu cu cafea Ingrediente: 6 linguri cu făină; 6 linguri cu zahăr; ¾ l lapte; 6 ouă; 2 linguri cu […]
  • Sufleu cu mere inregi Ingrediente 6 mere mijlocii 1 lingura marmelada 1/4 l lapte 1 lingura de faina 200g zahar […]
  • Sufleu de branzeturi Ingrediente: sos bechamel făcut din 50 g unt; 60 g faină; 500 g lapte; 120-150 g […]
  • Sufleu de spanac Ingrediente: un kg de spanac; 5 ouă; 100 g făină; 100 g unt; 60 g caşcaval; 400 g […]

Comentarii: Sulfeu de castane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player