Supa ceapa cu branzeturi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa ceapa cu branzeturi

Supa ceapa cu branzeturi

Ingrediente:

  • 2,5 l supă de oase;
  • 600 g ceapă;
  • 200 ml ulei;
  • 150 g şvaiţer;
  • 200 g franzelă
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Se taie ceapa în felii subţiri şi se prăjeşte câte puţină în ulei încins iar pe măsură ce capătă o culoare aurie se scoate şi se pune altă cantitate până se prăjeşte toată ceapa.

După ce s-a prăjit, se pune ceapa în supa de oase, se potriveşte de sare şi piper iar deasupra se pune franzela tăiată în pătrate de 2 cm şi rumenită în prealabil la cuptor cu atenţie să nu se ardă. Se presară totul cu şvaiţer şi se pune oala la cuptor să se rumenesc foarte repede.

Se serveşte imediat după ce a fost scoasă din cuptor.

Această supă este specific franţuzească.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de cartofi Ingrediente: 600 g cartofi; 400 g fasole verde; 50 g ulei; 50 g faină; un gram boia de […]
  • Supa-crema de castraveti cu creveti Ingrediente: 200 g creveţi decorticaţi; 2 castraveţi; 2 cartofi; 2 cepe verzi; 2 căţei de […]
  • Supa italiana de fasole Ingrediente: 250 g fasole uscată; o ceapă; un morcov; o ţelină; o foaie dafin; 100 g […]
  • Supa de porumb cu legume Ingrediente: o conservă de porumb; 4 ardei graşi; 2 cepe; 2 morcovi; 4 roşii; 4 linguri […]
  • Supa de Ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci; o ceapă; 2 căţei de usturoi; 2 cartofi; un morcov; un […]

Comentarii: Supa ceapa cu branzeturi

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player