Supa cimpeneasca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa cimpeneasca

Supa cimpeneasca

Ingrediente:

  • 3l apa
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 2 fire de praz
  • 3 cartofi mijlocii
  • 1 telina mica
  • 1 lingura unt sau ulei
  • sare
  • 1 galbenusi
  • 1 lingura de smantana

Mod de preparare:

Se taie ca fideaua: morcovul, gulia si prazul si se inabusa intr-o cratita cu o lingura de unt sau ulei. Se curata cartofii si telina se fierb si se trec prin sita. Se pune zeama la fiert intr-o oala de supa impreuna cu zarzavatul inabusit. Se potriveste de sare, se lasa sa fiarba si cand supa este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smantana.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de Linte Ingrediente: 4L apa 300g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura de […]
  • Alta supa de ciuperci Ingrediente: 3l apa zarzavat de supa 500g ciuperci 1 lingura de unt sare piper 1 lingura de […]
  • Supa de zarzavat Ingrediente: 1 morcov mijlociu 1 radacina de patrunjel 2 fire de praz 3 cartofi mijloci 2 l […]
  • Supa de turnatei Ingrediente: 2 oua 2 linguri de faina sare Mod de preparare: Se freaca intr-un vas oul cu faina […]
  • Supa de spanac Ingrediente: 3L apa 500g spanac 1 lingura de unt 1 lingura de faina 1 galbenus 2 linguri de […]

Comentarii: Supa cimpeneasca

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player