Supa de ceapa cu crutoane - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de ceapa cu crutoane

Supa de ceapa cu crutoane

Ingrediente:

  • 3 cepe;
  • 1 morcov;
  • 1 radacina patrunjel;
  • 1 telina mica;
  • 3 linguri cu ulei;
  • 1 lingurita cu faina;
  • 1 paine;
  • sare;

Mod de preparare:

Curata si taie ceapa julien, apoi caleste-o in ulei. Adauga faina, putin cate putin, si amesteca incontinuu.

Separat, curata si taie marunt zarzavaturile.

Pune-le la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. Dupa ce au fiert, strecoara legumele si trece-le prin sita cea mai fina.

Amesteca apoi zeama strecurata si rastoarna totul peste ceapa calita. Mai da pe foc, pana se inmoaie bine ceapa calita. Intre timp, taie painea sub forma de crutoane, stropeste-le cu putina apa si ulei de masilne si da-le la cuptor.

Serveste supa calda, impreuna cu crutoane.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de praz Ingrediente: 800g praz; 2 cartofi; 1/2 telina potrivita; 1 lamaie; 2 foi de dafin; smantana […]
  • Bors cu tarhon Ingrediente: 4 cartofi; 2 cepe; 2 morcovi; 1/2 cutie rosii in bulion; 1 ardei gras; 1/4 varza […]
  • Bruschete Ingrediente: 6 felii de franzelă; 3 roşii; 3 căţei de usturoi; 3 linguri ulei de măsline […]
  • Supa de ciuperci Ingrediente: 60 g ciuperci uscate; o ceapa; o ţelină; o rădăcină pătrunjel 2 oua; 60 g […]
  • Galuste de cartofi pentru supa Ingrediente: 4 cartofi mari; 1 lingurita de unt; 2 oua; 100 g franzela taiata in cuburi foarte […]

Comentarii: Supa de ceapa cu crutoane

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player