Supa de fasole uscata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de fasole uscata

Supa de fasole uscata

Ingrediente:

  • 300-400 g fasole uscată;
  • 80 g ulei;
  • 60 g ceapă;
  • un morcov;
  • 1/2 ţelină;
  • o foaie de dafin;
  • o rădăcină pătrunjel;
  • o legătură de verdeaţă;

Mod de preparare:

Se moaie fasolea iar când s-a umflat se spală din nou şi se pune la fiert cu apă rece. După primul clocot, se scurge apă şi se pune din nou la fiert cu apă caldă.

Se fierbe până se înmoaie bolul.

Între timp timp se călesc legumele care când s-au muiat şi s-au colorat puţin, se adaugă la supă. Când totul a fiert bine, se potriveşte de sare şi se serveşte cu verdeaţă presărată deasupra.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de fasole verde Ingrediente: 800 g fasole verde; 200 g zarzavat; 50 g unt; 50 g faină; 300 g […]
  • Supa de fasole cu costita Ingrediente: 400 g fasole; 300 g costiţă; 100 g ceapa; oţet; sare; verdeaţă; [ad#ad-1] Mod […]
  • Supa de fasole Ingrediente: 2L zeama de carne sau supa limpede de zarzavat 250g fasole fidea 2 galbenisuri […]
  • Supa de fasole verde Ingrediente: 400 g fasole verde; 1 lingura ulei sau untura; 1 lingura faina; 1 ceapa; 2-3 […]
  • Supa de conopida Ingrediente: un kg conopidă; 50 g unt; 50 g faină; 40 g orez; 500 g lapte; 120 g […]

Comentarii: Supa de fasole uscata

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player