Supa de fasole verde - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de fasole verde

Supa de fasole verde

Ingrediente:

  • 800 g fasole verde;
  • 200 g zarzavat;
  • 50 g unt;
  • 50 g faină;
  • 300 g smântână;
  • sare;

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul ca pentru supă de legume. 

Se curăţă fasolea, se spală , se taie în pătrăţele şi se pune la fiert în supa de legume.

După ce a fiert, se adaugă rântaşul făcut din faină şi unt.

Se potriveşte de sare.

Se serveşte cu smântână şi presată cu verdeaţă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de fasole Ingrediente: 2L zeama de carne sau supa limpede de zarzavat 250g fasole fidea 2 galbenisuri […]
  • Supa de fasole uscata Ingrediente: 300-400 g fasole uscată; 80 g ulei; 60 g ceapă; un morcov; 1/2 ţelină; o foaie de […]
  • Supa de fasole cu costita Ingrediente: 400 g fasole; 300 g costiţă; 100 g ceapa; oţet; sare; verdeaţă; [ad#ad-1] Mod […]
  • Supa de fasole verde Ingrediente: 400 g fasole verde; 1 lingura ulei sau untura; 1 lingura faina; 1 ceapa; 2-3 […]
  • Supa de fasole verde Ingrediente: 2 L zeama de carne sau supa limpede de zarzavat 250 g fasole fidea 2 galbenusuri […]

Comentarii: Supa de fasole verde

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player