Supa de fasole - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de fasole

Supa de fasole

Ingrediente:

  • 2L zeama de carne sau supa limpede de zarzavat
  • 250g fasole fidea
  • 2 galbenisuri rascoapte

Mod de preparare:

Se alege fasole verde fidea, se spala si se taie in bucatele mici. Se fierbe in zeama de carne, sau intr-o supa limpede de zarzavat. Inainte de a se servi se presara in fiecare farfurie cu supa putin galbenus rascopt, trecut printr-o sita rara.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de fasole cu costita Ingrediente: 400 g fasole; 300 g costiţă; 100 g ceapa; oţet; sare; verdeaţă; [ad#ad-1] Mod […]
  • Supa de fasole verde Ingrediente: 800 g fasole verde; 200 g zarzavat; 50 g unt; 50 g faină; 300 g […]
  • Supa de fasole uscata Ingrediente: 300-400 g fasole uscată; 80 g ulei; 60 g ceapă; un morcov; 1/2 ţelină; o foaie de […]
  • Supa de fasole verde Ingrediente: 400 g fasole verde; 1 lingura ulei sau untura; 1 lingura faina; 1 ceapa; 2-3 […]
  • Supa de Linte Ingrediente: 4L apa 300g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura de […]

Comentarii: Supa de fasole

Copyright © 2010 - 2018 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player