Supa de gulii - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de gulii

Supa de gulii

Ingrediente:

  • 1 kg gulii curatite de coaj si taiate fideluta sau in cuburi mici;
  • 1 lingura, ulei sau untura;
  • 1 lingura faina;
  • patrunjel verde;
  • frunza de telina verde;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • 2 linguri smantana.

Mod de preparare:

Guliile se inabusa in grasimea incinsa, amestecand usor si adaugand cate putina apa calduta.

Cand sunt moi si scazute se presara faina, se adauga amestecand usor apa la cantitatea dorita de supa, verdeata tocata si sarea necesara.

Se fierbe pana la consistenta dorita si inainte de a se servi se pune usturoiul tocat marurit.

La servit se adauga smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de macris cu carne afumata Ingrediente: 300 g carne afumata sau ciolan; 1/2 kg macris; 100 g orez; 2 linguri […]
  • Supa de spanac Ingrediente: 1/2 kg spanac; 1 lingura faina; 3 linguri de smantana; sare; 1 galbenus de […]
  • Supa de ciuperci Ingrediente: 60 g ciuperci uscate; o ceapa; o ţelină; o rădăcină pătrunjel 2 oua; 60 g […]
  • Supa de conopida Ingrediente: un kg conopidă; 50 g unt; 50 g faină; 40 g orez; 500 g lapte; 120 g […]
  • Supa de rosii Ingrediente: 1/2 kg rosii fierte si trecute prin sita (iarna 2 linguri pasta de rosii diluata cu […]

Comentarii: Supa de gulii

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player