Supa de macris cu carne afumata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de macris cu carne afumata

Supa de macris cu carne afumata

Ingrediente:

  • 300 g carne afumata sau ciolan;
  • 1/2 kg macris;
  • 100 g orez;
  • 2 linguri smantana;
  • sare.

Mod de preparare:

Carnea afumata, spalata bine si taiata in bucati potrivite se pune la fiert cu apa rece.

Cand este aproape fiarta se adauga orezul si macrisul curatit, spalat si taiat putin cu cutitul.

Cand si orezul a fiert se poate servi supa dreasa cu smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de Linte Ingrediente: 4L apa 300g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura de […]
  • Supa de linte Ingrediente: 4 L apa 300 g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura […]
  • Supa de conopida Ingrediente: un kg conopidă; 50 g unt; 50 g faină; 40 g orez; 500 g lapte; 120 g […]
  • Supa de Linte (crema) Ingrediente: 4L apa 300g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura de […]
  • Supa de gulii Ingrediente: 1 kg gulii curatite de coaj si taiate fideluta sau in cuburi mici; 1 lingura, ulei sau […]

Comentarii: Supa de macris cu carne afumata

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player