Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de macris cu carne afumata
Supa de macris cu carne afumata
admin |
February 4, 2010 |
|
Ingrediente:
- 300 g carne afumata sau ciolan;
- 1/2 kg macris;
- 100 g orez;
- 2 linguri smantana;
- sare.
Mod de preparare:
Carnea afumata, spalata bine si taiata in bucati potrivite se pune la fiert cu apa rece.
Cand este aproape fiarta se adauga orezul si macrisul curatit, spalat si taiat putin cu cutitul.
Cand si orezul a fiert se poate servi supa dreasa cu smantana.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Supa de Linte Ingrediente:
4L apa
300g linte
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
o crenguta de cimbru
1 lingura de […]
- Supa de linte Ingrediente:
4 L apa
300 g linte
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
o crenguta de cimbru
1 lingura […]
- Supa de conopida Ingrediente:
un kg conopidă;
50 g unt;
50 g faină;
40 g orez;
500 g lapte;
120 g […]
- Supa de Linte (crema) Ingrediente:
4L apa
300g linte
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
o crenguta de cimbru
1 lingura de […]
- Supa de gulii Ingrediente:
1 kg gulii curatite de coaj si taiate fideluta sau in cuburi mici;
1 lingura, ulei sau […]