Supa de mazare verde - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de mazare verde

Supa de mazare verde

Ingrediente:

  • un kg de mazăre verde;
  • o ceapă;
  • 200 g de morcovi;
  • 50 g unt;
  • 60 g făină;
  • 2 ouă;
  • verdeaţă;
  • sare;

Mod de preparare:

Se taie mărunt ceapa şi se înăbuşă în unt împreună cu morcovii tăiaţi tot mărunt. Când s-au călit puţin se sting cu apă necesară pentru supă. Se adaugă mazărea şi se lasă să fiarbă până se înmoaie bobul de mazăre şi se mai lasă să fiarbă încă 10 minute.

Turnateii se fac din cele 2 ouă şi 60 g faină.

Se serveşte presărată cu verdeaţă tocată mărunt.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de ciuperci proaspete Ingrediente: 600 g ciuperci; 50 g unt; 50 g faină; un morcov; o ceapă; o […]
  • Supa gulas Ingrediente: 600 g carne de vacă; 300 g ceapă; 50 g unt; 600 g cartofi; 2 ouă; 250 g […]
  • Supa-crema de mere Ingrediente: un kg mere; 2 linguri faină; 2 linguri margarină; un pahar vin roze(200 ml); o […]
  • Supa de chimen Ingrediente: 15 g chimen; 100 g untură; 100 g faină; 150 g franzelă; 50 g unt; un morcov; o […]
  • Supa de Ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci; o ceapă; 2 căţei de usturoi; 2 cartofi; un morcov; un […]

Comentarii: Supa de mazare verde

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player