Supa de praz - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Supa de praz

Supa de praz

Ingrediente:

  • 1,5 kg praz;
  • 600 g cartofi;
  • 80 g unt;
  • 200 g franzelă;
  • 80 g şvaiţer;
  • sare;
  • supă de oase;

Mod de preparare:

Se curăţă, se spală şi se taie prazul subţire. Se căleşte în jumătate din unt. Când s-a muiat şi a căpătat o culoare aurie, se răstoarnă în supă de oase sau de legume şi se adaugă  cartofii tăiaţi subţire şi sare.

Când au fiert cartofii, supa este gata.

Se serveşte cu crutoane prăjite şi se presară cu şvaiţer ras.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de conopida Ingrediente: un kg conopidă; 50 g unt; 50 g faină; 40 g orez; 500 g lapte; 120 g […]
  • Supa de ciuperci Ingrediente: 60 g ciuperci uscate; o ceapa; o ţelină; o rădăcină pătrunjel 2 oua; 60 g […]
  • Supa de Linte Ingrediente: 4L apa 300g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura de […]
  • Alta supa de ciuperci Ingrediente: 3l apa zarzavat de supa 500g ciuperci 1 lingura de unt sare piper 1 lingura de […]
  • Supa-crema de mere Ingrediente: un kg mere; 2 linguri faină; 2 linguri margarină; un pahar vin roze(200 ml); o […]

Comentarii: Supa de praz

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player