Supa de toamna - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de toamna

Supa de toamna

Ingrediente:

  • ulei 100ml;
  • morcovi 2;
  • o ceapa;
  • 500g praz;
  • sare;
  • patrunjel verde;
  • 3 cartofi;
  • 2.5l apa;
  • crutoane.

Mod de preparare:
Prazul se curata de foile din afara, se spala si se taie bucati de 1cm lungime. Morcovii si ceapa se rad. Se calesc in ulei impreuna cu prazul. Cand s-au inmuiat se adauga apa, sarea si cartofii taiati cubulete. Se fierbe pana se inmoaie cartofii. Se serveste cu crutoane si patrunjel verde.

Tags: ,

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de cartofi cu cascaval Ingrediente: consomeu 2l; cartofi 500g; cascaval 100g; sare; crutoane. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Supa cu zdrente Ingrediente: consomeu 2l; 1 ou; sifon sau apa 50ml; faina 150g; sare [ad#ad-1] Mod de […]
  • Supa de ciuperci Ingrediente: 60 g ciuperci uscate; o ceapa; o ţelină; o rădăcină pătrunjel 2 oua; 60 g […]
  • Supa cu galuste de orez Ingrediente: 1/2 ceasca de orez 1 1/2 ceasca de lapte unt proaspat (cat o nuca) 1 […]
  • Supa cu galuste de ficat Ingrediente: 125g ficat 1 lingura de unt proaspat 2 oua 1 lingura de […]

Comentarii: Supa de toamna

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player