Supa de visine - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa de visine

Supa de visine

Ingrediente:

  • 700 g visine;
  • 1 galbenus de ou;
  • 2-3 linguri de smantina;
  • sare;
  • o crenguta mica de cimbru;
  • zahar dupa gust;
  • 2 l apa

Mod de preparare:

Visinele spalate se curata de cozi si de simburi. Se pun la fiert cu apa caldicica.  Cind  au fiert pe jumatate se adauga, dupa gust, zahar si crenguta de cimbru. Cand sunt complet fierte, amestecand usor cu lingura se toarna incet in castronul de supa in care smantana a fost bine amestecate cu galbenusul de ou. Aceasta supa se poate servi calda sau rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa de cartofi noi Ingrediente: 500 g cartofi noi; 100 g ceapă verde; 100 g morcov nou; 2 ouă; 60 g faină; 50 g […]
  • Supa de cartofi “a la minut” cu costita Ingrediente: 600 g cartofi; 200 g costiţă; 300 g franzelă; 30 g unt; 1-2 căţei de […]
  • Supa de spanac Ingrediente: 1/2 kg spanac; 1 lingura faina; 3 linguri de smantana; sare; 1 galbenus de […]
  • Supa de ciuperci Ingrediente: 60 g ciuperci uscate; o ceapa; o ţelină; o rădăcină pătrunjel 2 oua; 60 g […]
  • Galuste de ficat pentru supa Ingrediente: 150 g ficat; 1 lingura untura; patrunjel verde; 100 g miez de franzela inmuiat in […]

Comentarii: Supa de visine

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player