Supa italiana de fasole - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa italiana de fasole

Supa italiana de fasole

Ingrediente:

  • 250 g fasole uscată;
  • o ceapă;
  • un morcov;
  • o ţelină;
  • o foaie dafin;
  • 100 g macaroane;
  • 50 g bulion de roşii;
  • 100 g costiţă;
  • 50 ml ulei;
  • usturoi;
  • sare;
  • un fir de cimbru;
  • 200 g parmezan;

Mod de preparare:

După ce a fiert fasolea, se adăuga zarzavatul tăiat mic şi călit împreună cu costiţa tăiată mărunt, ulei şi bulion de roşii, foaia de fain, usturoi pisat şi macaroanele fierte separat tăiate în careuri.

Se mai fierbe totul 10-20 de minute şi se mai amestecă între timp să nu se prindă.

Când s-a luat de pe foc, se adaugă parmezanul ras.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa ceapa cu branzeturi Ingrediente: 2,5 l supă de oase; 600 g ceapă; 200 ml ulei; 150 g şvaiţer; 200 g […]
  • Supa de cartofi noi Ingrediente: 500 g cartofi noi; 100 g ceapă verde; 100 g morcov nou; 2 ouă; 60 g faină; 50 g […]
  • Supa de cartofi cu usturoi Ingrediente: consomeu 2l; cartofi 500g; usturoi 1 capatana; sare. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Supa de fasole cu costita Ingrediente: 400 g fasole; 300 g costiţă; 100 g ceapa; oţet; sare; verdeaţă; [ad#ad-1] Mod […]
  • Supa cu puf de ou Ingrediente: 2 oua 1 lingurita de faina sare Mod de preparare: Se freaca bine galbenusurile cu […]

Comentarii: Supa italiana de fasole

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player