Ingrediente:
- 250 g fasole alba;
- 1 morcov;
- 1 dovlecel;
- 2 cartofi;
- 1 praz;
- 1 ceapa;
- 100 g tomate (rosii);
- 1 bucata de varza alba;
- 50 g margarina;
- 50 g de slanina;
- 50 g carne de vita (tocata);
- 100 g pasta de supa;
- 50 g parmezan (branza);
- sare.
Mod de preparare:
Punem cu o seara inainte fasolea alba in apa rece. Luam o tigaie si punem margarina, slanina si adaugam legumele taiate fasii subtiri. Prajim putin legumele, adaugam rosiile (bucati subtiri), punem putina sare si acoperim compozitia cu apa rece si lasam sa se prajeasca (la economic) aproximativ 1 ora, o ora si jumatate.
15 minute inainte de-a o servi, adaugam pasta si carnea tocata, iar daca supa devine prea seaca, adaugam apa calda (cu simt). Inainte de-a o lua de pe foc, in momentul in care o servim, adaugam si branza (parmezan).
Foarte gustoasa supa milaneza. Daca v-ati saturat de supele noastre traditionale si vreti sa incercati ceva nou, aceasta supa milaneza este alegerea perfecta.