Supa milaneza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Ciorbe si Supe, Supe » Supa milaneza

Supa milaneza

Ingrediente:

  • 250 g fasole alba;
  • 1 morcov;
  • 1 dovlecel;
  • 2 cartofi;
  • 1 praz;
  • 1 ceapa;
  • 100 g tomate (rosii);
  • 1 bucata de varza alba;
  • 50 g margarina;
  • 50 g de slanina;
  • 50 g carne de vita (tocata);
  • 100 g pasta de supa;
  • 50 g parmezan (branza);
  • sare.

Mod de preparare:

Punem cu o seara inainte fasolea alba in apa rece. Luam o tigaie si punem margarina, slanina si adaugam legumele taiate fasii subtiri. Prajim putin legumele, adaugam rosiile (bucati subtiri), punem putina sare si acoperim compozitia cu apa rece si lasam sa se prajeasca (la economic) aproximativ 1 ora, o ora si jumatate.
15 minute inainte de-a o servi, adaugam pasta si carnea tocata, iar daca supa devine prea seaca, adaugam apa calda (cu simt). Inainte de-a o lua de pe foc, in momentul in care o servim, adaugam si branza (parmezan).

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Supa cu galuste de ficat Ingrediente: 125g ficat 1 lingura de unt proaspat 2 oua 1 lingura de […]
  • Supa de zarzavat in ulei Ingrediente: 3l apa 1 morcov 1 patrunjel 3 cartofi 1 mana de mazare 1 mana de fasole verde 1 […]
  • Supa de Linte Ingrediente: 4L apa 300g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura de […]
  • Supa de linte Ingrediente: 4 L apa 300 g linte 1 ceapa 2-3 catei de usturoi o crenguta de cimbru 1 lingura […]
  • Supa cu galuste de orez Ingrediente: 1/2 ceasca de orez 1 1/2 ceasca de lapte unt proaspat (cat o nuca) 1 […]

1 Comment

  1. Bucatareasa says:

    Foarte gustoasa supa milaneza. Daca v-ati saturat de supele noastre traditionale si vreti sa incercati ceva nou, aceasta supa milaneza este alegerea perfecta.

Comentarii: Supa milaneza

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player