Tarta cu branza de vaci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Tarta cu branza de vaci

Tarta cu branza de vaci

Ingrediente:

  • 100 g unt;
  • 2 linguri cu zahăr;
  • 1 gălbenuş;
  • 150 g făină;
  • sare.

Mod de preparare:

Se amestecă totul şi se dă la rece.

Se amestecă  2  pachete cu  branză de  vaci, 5  linguri cu zahăr, 4 gălbenuşuri, vanilie, coajă de lămaie, stafide.

Se  tapetează  forma  cu  coca  pregătită, se dă la cuptor pană se usucă.

Se presară o lingură de gris pe tavă, se toarna brînza şi din nou se bagă la cuptor pană capătă o crustă.

Se bat  albuşurile spumă tare, apoi se adaugă 4 linguri cu zahăr.

Se pune din nou la cuptor pană se rumeneşte albuşul.

Se stinge focul, se ţine în cuptor cu uşa deschisă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tarta cu crema Ingrediente: Aluatul: 250 g făină; 150 g unt; 1 ou; un praf de sare; 125 g […]
  • Tarta cu fructe crude Ingrediente: 150 g făină; 100 g unt; 50 g zahăr pudră; 1 ou; un praf de sare; fructe de […]
  • Tarta cu nescafe Ingrediente: Aluatul: 200 g făină; 100 g unt sau margarina; 1/3 pahar cu lapte sau […]
  • Budinca de gris cu mere Ingrediente: 1 kg mere; 100 g unt; 150 g zahăr; 3 ceşti de lapte îndulcit; 6 linguri cu […]
  • Budinca de orez cu mere Ingrediente: 1litru de lapte; 1ceaşcă cu orez; 4 linguri cu zahăr; coajă de lămaie; 1lingură cu […]

Comentarii: Tarta cu branza de vaci

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player