Tartine cu sunca, muschi tiganesc, lebar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Tartine cu sunca, muschi tiganesc, lebar

Tartine cu sunca, muschi tiganesc, lebar

Ingrediente:

  • franzela;
  • şunca;
  • unt;
  • castraveciori acri;
  • gogoşari;
  • ardei gras roşu;
  • sfecla;
  • mustar;

Mod de preparare:

După ce s-a curăţat franzela de coaja, se taie in felii subţiri de 6 cm lungime si in lăţime de 4 cm. Se ung cu un strat subţire de unt iar deasupra se aşează felii de şuncă tăiate subţiri de unt iar deasupra se aşează felii de şuncă tăiate subţiri. De jur împrejurul fiecărei tartine se face o dantela de unt moale.

Din castraveciori si gogosari si sfecla in oţet, se taie felioare foarte subţiri cu care se ornează pe deasupra. Tartinele se pot pastra la rece numai câteva ore.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tartine cu sunca, muschi tiganesc, lebar

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player