Tocana de legume - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Tocana de legume

Tocana de legume

Ingrediente:

  • 400 g ardei graşi;
  • 200 g morcovi;
  • 100 g orez;
  • 400 g roşii;
  • 200 g ulei;
  • 2 ţeline;
  • 200 g ceapă;
  • sare;
  • verdeaţă;

Mod de preparare:

Se curăţă legumele , se spală  şi fiecare se taie în felul următor : ceapa se se taie mărunt şi se căleşte în ulei : morcovii şi ţelina se taie în careuri mici şi se adaugă la ceapă. Se mai adaugă ardei gras tăiat fidea. Când toate s-au călit se stinge cu apă, se adaugă orezul, se potriveşte de sare şi piper, se amestecă uşor şi se lasă să fiarbă până este gata orezul.

Se serveşte presară cu verdeaţă tocată.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tocana de legume

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player