Tocana de vitel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Tocana de vitel

Tocana de vitel

Ingrediente:

  • 1 kg carne
  • 1 lingura de untura
  • 3 cepe
  • 1 lingurita de faina
  • 1 paharel de vin
  • 2-3 cesti de zeama de carne
  • 1 lingura de bulion
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri si o lingurita de faina. Ccand faina s-a ingalbenit, se toarna incetul cu incetul vinul si zeama de carne. Se adauga bulionul de rosii, un catel de usturoi sfarmat, sare, piper. Se acopera si se da la cuptor sa fiarba inabusit. Mancarea trebuie sa fie scazuta. Se serveste cu garnitura de paine prajita in unt.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Miel la tava Ingrediente: 1/2 kg carne de miel pulpa si cu partea de la rinichi; sare; piper; 2 linguri […]
  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]
  • Friptura de berbec Ingrediente: pulpa de berbec 1kg; usturoi 3 catei; lamaie 3; untura 4 […]
  • Rinichi cu ciuperci Ingrediente 1 rinichi de vitel 250 g ciuperci pentru rest aceleasi cantitai ca la "Mancare […]
  • Curcan Umplut Ingrediente pentru un curcan de 4kg se face urmatoarea umplutura 250 g paine alba ficatul de […]

Comentarii: Tocana de vitel

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player