Tocanita de ciuperci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci;
  • 4 cepe;
  • 2 linguri ulei;
  • 2 linguri făină;
  • 1 linguriţă sare;
  • 3 linguri pătrunjel verde tăiat mărunt;

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile.

Ceapa se taie mărunt, se pune într-o cratiţă cu uleiul şi puţină apă şi se lasă să se înnabuşe puţin. Se adaugă ciupercile, se pune puţină apă şi se lasă să fiarbă înnabuşit până scade toată apa din ele.

Separat se amestecă 2 linguri făină cu puţină apă, se toarnă peste ciuperci când acestea sunt bine fierte.

Se lasă să dea în clocot de mai multe ori, se pune pătrunjelul deasupra. Se pot adăuga 1-2 linguri smântână.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tocanita de ciuperci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player