Tocanita nationala - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Tocanita nationala

Tocanita nationala

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc sau/si vita;
  • 2 cepe mari;
  • 3 ardei grasi;
  • 3 rosii;
  • verdeata;
  • 3 linguri untdelemn;
  • sare;
  • piper;
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare:

Se curata, se spala cotletele si se calesc impreuna cu ceapa taiata feliute.

Se lasa sa fiarba in sucul ei pana se rumeneste. De preferat, ar fi bine ca ceapa si carnea sa fiarba intr-o oala cu capac.

Se adauga ardeii si rosiile cojite taiate bucati, precum si verdeata taiata destul de marunt.. Dupa aceea, se lasa sa fiarba un pic, iar dupa 5 minute se adauga usturoiul taiat feliute.

Se lasa amestecul sa scada la cuptor, si apoi, se serveste cu mamaliga.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tocanita nationala

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player