Tocanita olteneasca de purcel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Tocanita olteneasca de purcel

Tocanita olteneasca de purcel

Ingrediente:

  • 800g carne de porc;
  • 100g ceapa;
  • 500g rosii in bulion;
  • 100g untura;

Mod de preparare:

Carnea curatata se taie bucati potrivite care se rumenesc in untura incinsa. Se adauga ceapa taiata solzisori. Dupa ce se inmoaie ceapa, se adauga rosiile decojite si taiate felii,sarea si piperul,dupa care se lasa sa fiarba inabusit in cratita acoperita. Se poate servi cu patrunjel verde tocat presat pe deasupra.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tocanita olteneasca de purcel

Copyright © 2010 - 2019 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player