Topitura de Purcel (Jumara) - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Topitura de Purcel (Jumara)

Topitura de Purcel (Jumara)

Ingrediente:

  • 1kg de carne de porc grasa
  • sare

Mod de preparare:

Se pun capetele taiate de la costita, cat si bucatelele de carne grasa, intr-o tigaie pe masina, sa se rumeneasca. Se sareaza. Se tin pe foc mic, astfel carnea se rumeneste inainte ca untura sa fie topita. Daca lasa prea multa untura, se mai scurge putin. Cand jumara este bine rumenita, aproape uscata, se serveste fierbinte, cu mamaliga si branza de vaci.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Topitura de purcel Ingrediente 1 kg de carne de porc, grasa sare Mod de preparare Captele de costite taiate, […]
  • Ciuperci la tava Ingrediente: ciuperci dupa nevoi; [ad#ad-1] Mod de preparare: Pregatim ciupercile la fel ca in […]
  • Clatite cu Carne Ingrediente: faina, oua, ulei, carne tocata, ceapa, cimbru, ciuperci, smantana, […]
  • Pateu imitat Ingrediente: 2 cepe mijlocii; 1 lingura de untura; 2 linguri de pesmet; 50 g drojdie; 1 pahar de […]
  • Sos de ciuperci cu vin Ingrediente: 1 lingura de unt; 1 morcov mic; 1 ceapa mica; 1 fir de cimbru; o frunza de […]

Comentarii: Topitura de Purcel (Jumara)

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player