Tort Bezea Moca de Nuci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Tort Bezea Moca de Nuci

Tort Bezea Moca de Nuci

Ingrediente Blat:

9 albuşuri;

370 g zahăr pisat;

370 g nuci;

Ingrediente Cremă:

  • 200 g unt;
  • 200 g zahăr;
  • 130 g nuci;
  • vanilie;
  • rom;
  • o ceaşcă de cafea neagră concentrată;

Mod de preparare:

Se dau nucile prin maşina, se amestecă cu zahărul pudră şi se împart în trei părţi egale, fiecare parte amestecându-se cu câte trei albuşuri spumă, Se coc pe rând trei foi pe fundul formei de tort unsă cu unt  şi presărată cu faină, la foc foarte mic.

A doua zi se umplu cele trei foi cu cremă şi se îmbracă tot cu cremă. Se garniseşte tortul cu jumătăţi de nuci.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort Bezea Ingrediente Tort: un pahar cu unt; un pahar cu faină; un pahar cu nuci râşnite; Ingrediente […]
  • Tort “Ziza” Ingrediente blat: 6 albusuri; 350 g zahar; 200 g nuci pisate; Ingrediente crema: 200 g […]
  • Tort “Luciana” Ingrediente Blat: 3 linguri de zahăr pudră; un ou; 3 linguri de untdelemn; o linguriţă de amoniac […]
  • Tort cu migdale     Ingrediente Blat: 125 g unt; 50 g faină; 100 g migdale; 3 ouă; 125 g […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]

Comentarii: Tort Bezea Moca de Nuci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player