Tort “Cartof” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Tort “Cartof”

Tort “Cartof”

Ingrediente:

  • un kg biscuiti;
  • 200 g unt;
  • 200 g zahar;
  • 50 g cacao;
  • 10 g cafea naturala sau amestec;
  • 20 g rom;
  • 200 g nuci;

 

Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul, se adauga cacaua apoi biscuitii, care au fost sfaramati si inmuiati cu esenta de cafea.

Se framanta totul bine, se adauga si romul, apoi nucile macinate mai marunt sau mai mare dupa gust.

Se pune compozitia pe un platou si se da forma unui tort cu ajutorului unei linguri(cu spatele ei) udate in apa.

Se pudreaza cu cacao si se ordoneaza cu fructe din dulceata.

Se serveste dupa cateva ore.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort “cartof” II Ingrediente: 499 g cozonac; 300 g cartofi; 250 g nuci pisate; 100 g cacao; 250 g zahar […]
  • Tort cu Biscuiti V Ingrediente: 500 g biscuiti; un pahar de lapte cu cacao indulcit; crema; cateva linguri de […]
  • Tort de cacao II Ingrediente Blat:   un ou; 50 g unt; un pahar cu lapte; un pahar cu zahar; praf de […]
  • Tort “Marta” cu crema de cacao Ingrediente: un pachet de foi "Marta"; Ingrediente crema: 4 linguri de lapte praf; 4 […]
  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]

Comentarii: Tort “Cartof”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player