Tort cu Mere - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort cu Mere

Tort cu Mere

Ingrediente Blat:

  • 120 g zahar pudra;
  • 240 g untl
  • 360 g faina;
  • 2 oua;
  • 2 kg mere;
  • 50 h migdale;

Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul, se adauga oauale intrgi, apoi faina. Din coca rezultata se intind 5 foi care dupa ce se coc pe rand, se umplu cu 2 kg mere rase si calite, amestecate cu putin zahar, un bob de unt si scortisoara.

Se coaace la foc potrivit.

Deasupra se orneaza cu migdale taiata in feli sibtiri care se infing in blat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de biscuiti cu Cacao Ingrediente: 500 g b iscuiti; 200 g unt; 200 g zahar; o lingurita de cacao; 2 linguri de […]
  • Tort “Marta” cu crema de cacao Ingrediente: un pachet de foi "Marta"; Ingrediente crema: 4 linguri de lapte praf; 4 […]
  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort de cacao II Ingrediente Blat:   un ou; 50 g unt; un pahar cu lapte; un pahar cu zahar; praf de […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]

Comentarii: Tort cu Mere

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player