Tort cu Rahat II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Tort cu Rahat II

Tort cu Rahat II

Ingrediente Blat:

  • 6 gălbenuşuri;
  • 125 g zahăr;
  • 125 g nuci;
  • 2 linguri de pesmet;
  • zeamă de la o lămâie;
  • 3 albuşuri de rahat;

Ingrediente Cremă:

  • 3 albuşuri;
  • 125 g nuci;
  • 125 g zahăr;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul timp de 30 de minute, se adaugă nucile măcinate, pesmetul şi zeamă de lămâie. Se amestecă uşor cu 3 albuşuri bătute spumă. Se toarnă compoziţia într-o formă de tort unsă cu unt, se coace numai pe jumătate, se coace din cuptor şi se pune deasupra un sirop de rahat divers colorat şi tăiat în bucăţele. Peste rahat se întinde o compoziţie preparată din cele 3 albuşuri bătute cu zahărul şi nucile măcinate.

Se dă din nou tortul la cuptor timp de 30 de minute.


 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Budinca cu mere Ingrediente: 2 - 3 mere; 3 ouă; 3 linguri cu zahăr; 3 linguri cu faina; ½ I lapte […]
  • Tort “Mirela” II Ingrediente: 400 g rahat; 100 g unt; o lamaie; un pachet de foi […]
  • Tort de ciocolata II Ingrediente Blat: 6 oua; 125 g zahar; 125 g faina; o lingura de cacao; Ingrediente […]
  • Corabioare II Ingrediente: 400 g faina; 300 g unt; 250 g zahar; vanilie; sare; [ad#ad-1] Mod preparare […]
  • Dobos Tort II Ingrediente Blat: 5 gălbenuşuri; 125 g zahăr; 5 linguri de faină; 5 albuşuri spumă; Ingrediente […]

Comentarii: Tort cu Rahat II

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player