Tort de biscuiti cu cafea II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de biscuiti cu cafea II

Tort de biscuiti cu cafea II

Ingrediente: 

  • 250 g biscuiti;
  • o cana cu lapte indulcit;
  • 3 oua;
  • 150 g zahar;
  • 2 linguri de faina;
  • 100 g cafea lichida;
  • un litru de lapte;
  • vanilie;

 

Mod preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, faina si vanilia, se adauga putin cafeaua si un litru de lapte fierbinte.Se amesteca pe foc tot timpul, pana se ingroasa.Se adauga in crema fierbinte albusurile batute spuma.

Se inmoaie biscuiti in laptele indulcit si se aseaza  pe platou in straturi alternative cu crema.

Se imbraca in crema si se garniseste dupa dorinta.

Tortul se prepara cu cateva ore inainte de a-l servi.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tort de biscuiti cu cafea II

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player