Tort de biscuiti cu cafea - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de biscuiti cu cafea

Tort de biscuiti cu cafea

Ingrediente:

  • 300 g biscuiti;
  • 200 g unt;
  • 200 g zahar;
  • 2 linguri de esenta de cafea;
  • o lingura de rom;
  • cateva bucatele de rahat;
  • coaja de portocala zaharata;

Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul si se adauga cate o picatura de cafea, pana se obtine o crema di ncare se pastreaza doua linguri. Restul de crema se amesteca cu biscuitii sfaramati marunt, se adauga rahatul taiat bucatele si coaja de portocala sau fructe din dulceata. Daca compozitianu se leaga, se adauga putin lapte. Se asaza pe un platon, se da forma unui tort si se imbraca cu crema pastrata.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Tort de biscuiti cu cafea

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player