Tort de biscuiti II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Tort de biscuiti II

Tort de biscuiti II

Ingrediente:

  • 250 g biscuiti;
  • o ceasca de cafea indulcita;
  • 2 oua;
  • 150 g zahar;
  • 2 linguri de faina;
  • 100 ml cafea concentrata;
  • 1 l lapte;
  • praf de vanilie;

Mod de preparare:

Se freaca galbenusurile cu zaharul, faina si praful de vanilie. Se toarna treptat esenta de cafea si laptele fierbinte.

Se da pe foc si se amesteca pana se ingroasa. In aceasta crema fierbinte, se adauga albusurile batute spuma.

Se inmoaie biscuitii in cafeaua indulcita si se aseaza pe  un plotou in straturi alternative cu crema preparata.

Se acopera cu crema si se garniseste cu dulceata de visine.

Se tine la rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Reteta Biscuiti Ingrediente: 500 g biscuiti cu cacao; un paharel de rom; 1/2 l lapte; 75 g zahar; 3 galbenusuri […]
  • Tort de biscuiti cu cafea II Ingrediente:  250 g biscuiti; o cana cu lapte indulcit; 3 oua; 150 g zahar; 2 linguri de […]
  • Tort de biscuiti cu Cacao Ingrediente: 500 g b iscuiti; 200 g unt; 200 g zahar; o lingurita de cacao; 2 linguri de […]
  • Tort de biscuiti cu cacao II Ingrediente: 100 g  biscuiti cu cacao; 500-600 g frisca; dulceata de visine; 50 grame de […]
  • Tort cu biscuiti IV Ingrediente: 250 g unt g ; un pahar de zahar ; un sfert de pahar cu apa; 50 g cacao; 30 de […]

Comentarii: Tort de biscuiti II

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player