Tort de cacao - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de cacao

Tort de cacao

Ingrediente:

  • 6 oua
  • 150g zahar
  • 75g faina
  • 50g cacao

Mod de preparare:

Se ba intr-un cazanel ouale intregi cu zaharul, pana ce volumul lor creste simtitor. Se bat apoi alternativ pe masini, si la rece, de trei ori. Se adauga faina cernuta, amestecata cu cacao. Se coace o ora la foc mic, intr-o forma unsa cu unt si preserata cu faina. Dupa ce s-a racit, se taie 3 felii egale de groase. Se stropesc feliile cu sirop amestecat cu putin rom si se pune intre ele crema de ciocolata. Se glazeaza cu ciocolata, iar pe deasupra se pun fructe zaharisite sau putina crema turnata printr-un cornet.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort de cacao III Ingrediente Blat: 5 oua; 100 g zahar; 150 g faina; 1-2 linguri de cacao;   Ingrediente […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]
  • Tort cu ciocolata Ingrediente: Blatul: 6 ouă; 180 g zahăr pudră; 80 g făină; 2 linguri de cacao. Crema: 150 […]
  • Tort de cacao Ingrediente: pentru blat: 8 oua; 8 linguri de zahar pudra; 60g faina; 10g cacao pentru […]

Comentarii: Tort de cacao

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player