Tort de cacao II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de cacao II

Tort de cacao II

Ingrediente Blat:  

  • un ou;
  • 50 g unt;
  • un pahar cu lapte;
  • un pahar cu zahar;
  • praf de copt;
  • zahar vanilat;
  • 2 pahare cu faina;
  • 2 linguri cu cacao;
  • rom;

Ingrediente Crema:

  • 50 g cacao;
  • 200 g unt;
  • 200 g zahar pudra;
  • un galbenus;

Mod de preparare:

Se freaca bine untul cu zaharul si galbenusul, se adauga apoi alternativ faina si laptele, cacaua si praful de copt. Apoi  se adauga albusul batut spuma. Se coace la foc potrivit in cratita de 2 1/2 kg.

Se fierbe cacaua cu 100 g apa si zaharul. In timp ce se raceste, se freaca untul spuma.

Se amesteca galbenusul incetul cu incetul usor cu sirop facut din zahar si apa  in care se toarna romul.

Se pune crema intre blaturi si se imbraca tortul.

Se garniseste cu dulceata sau alune prajite.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de biscuiti cu cacao II Ingrediente: 100 g  biscuiti cu cacao; 500-600 g frisca; dulceata de visine; 50 grame de […]
  • Tort de Ciocolata IV Ingrediente Blat: 7-8 oua; 250 g zahar; 80 g cacao; coaja de la o lamaie; putin […]
  • Tort de Ciocolata fara unt Ingrediente: 400 g biscuiti cu cacao; 150 g cacao; 80 g zahar pudra; 4 oua; 1/4 kg […]
  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort cu Mere Ingrediente Blat: 120 g zahar pudra; 240 g untl 360 g faina; 2 oua; 2 kg mere; 50 h […]

Comentarii: Tort de cacao II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player