Tort de cacao III - RETETE CULINARE

Retete culinare » Torturi » Tort de cacao III

Tort de cacao III

Ingrediente Blat:

  • 5 oua;
  • 100 g zahar;
  • 150 g faina;
  • 1-2 linguri de cacao;

 

Ingrediente crema :

  • 250 g zahar;
  • 2 linguri de cacao;
  • 75 g lapte;
  • un pachet de zahar vanilat;
  • 30 g unt;

Ingredinte sirop:

 

  • 150 g zahar;
  • 100 ml apa;
  • coaja de la o lamaie;

Mod de preparare:

Se bat albusurile cu zaharul pana se obtine o apa tare, se adauga apo galbenusurile unul cate unul si se bate mai departe. Se pun apoi faina si cacaua. Se coacae la foc potrivit si se insiropeaza bine.

Zaharul, cacaua, oul , laptele se pun intr-un vas  si se bat pe foc cu telul 3 minute. Cand s-a racorit, se adauga untul si zaharul vanilat, batand intruna cu telul.

Se taie blatul in trei, se umple si se imbraca in crema.

Se decoreaza cu flori facute din dulceata de portocale si boabe de dulceata de visine.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de cacao Ingrediente: pentru blat: 8 oua; 8 linguri de zahar pudra; 60g faina; 10g cacao pentru […]
  • Tort de Ciocolata III Ingrediente Blat: 100 g cacao; 100 g zahar; 75 g unt; 3 oua; 125 g faina; sare; ciocolata […]
  • Tort de Ciocolata IV Ingrediente Blat: 7-8 oua; 250 g zahar; 80 g cacao; coaja de la o lamaie; putin […]
  • Tort de ciocolata Ingrediente: Blatul:   10 ouă; 10 linguri de zahăr tos; 3 linguri de cacao; 7 linguri […]
  • Tort “Marta” cu crema de cacao Ingrediente: un pachet de foi "Marta"; Ingrediente crema: 4 linguri de lapte praf; 4 […]

Comentarii: Tort de cacao III

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player