Ingrediente Blat:
- 5 oua;
- 100 g zahar;
- 150 g faina;
- 1-2 linguri de cacao;
Ingrediente crema :
- 250 g zahar;
- 2 linguri de cacao;
- 75 g lapte;
- un pachet de zahar vanilat;
- 30 g unt;
Ingredinte sirop:
- 150 g zahar;
- 100 ml apa;
- coaja de la o lamaie;
Mod de preparare:
Se bat albusurile cu zaharul pana se obtine o apa tare, se adauga apo galbenusurile unul cate unul si se bate mai departe. Se pun apoi faina si cacaua. Se coacae la foc potrivit si se insiropeaza bine.
Zaharul, cacaua, oul , laptele se pun intr-un vas si se bat pe foc cu telul 3 minute. Cand s-a racorit, se adauga untul si zaharul vanilat, batand intruna cu telul.
Se taie blatul in trei, se umple si se imbraca in crema.
Se decoreaza cu flori facute din dulceata de portocale si boabe de dulceata de visine.