Tort de cacao - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Torturi » Tort de cacao

Tort de cacao

Ingrediente:
pentru blat:

  • 8 oua;
  • 8 linguri de zahar pudra;
  • 60g faina;
  • 10g cacao

pentru crema:

  • 2 oua;
  • 1 ceasca lapte;
  • 4 linguri zahar pudra;
  • 60g cacao;
  • 1 lingurita cafea solubila;
  • 400g unt.

Mod de preparare:
Se bat albusurile, se adauga zaharul, treptat, galbenururile, faina si cacaoa. Se coace in forma tapetata, la foc potrivit. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga laptele, se pun la foc mic pana se ingroasa, apoi se adauga cacaoa si cafeaua solubila, se mai da in clocot si se lasa sa se racoreasca.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tort de cacao III Ingrediente Blat: 5 oua; 100 g zahar; 150 g faina; 1-2 linguri de cacao;   Ingrediente […]
  • Tort de cacao Ingrediente: 6 oua 150g zahar 75g faina 50g cacao [ad#ad-1] Mod de preparare: Se ba intr-un […]
  • Cartofi cu cacao Ingrediente: 1 1/2 pahar cu lapte; 1 pahar cu zahăr; 1 pacheţel cu vanilie; 2 pahare cu nuci […]
  • Tort “Jana” Ingrediente Blat: 8 ouă; 8 linguri de zahăr pudră; 60 g faină; 40 g  cacao; Ingrediente […]
  • Tort “Meringue” Ingrediente: un pachet de foi "marta"; 200 g unt; 100 g cacao; 3 oua; 200 g zahar […]

Comentarii: Tort de cacao

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player